Скочи на садржај

Ова страница Вам пружа информације у вези са прикупљањем, коришћењем и откривањем приватних података при коришћењу наших Услуга и избора које сте повезали са тим подацима.  Користимо Ваше податке како бисмо Вам пружили што боље Услуге. Коришћењем Услуга, сагласни сте да прикупљамо и користимо Ваше податке у складу са овом Политиком.

Сакупљање и употреба података

Сакупљамо неколико различитих врста података за различите сврхе како бисмо Вам пружили што боље Услуге.

Врсте података које прикупљамо:

Лични подаци

Док користите наше Услуге, можда ћемо Вас упитати да нам дате одређене личне податке који вас идентификују како бисмо Вас идентификовали или контактирали (Приватни подаци). Лични подаци који идентификују могу се односити, али нису ограничени само на: е-маил адресу, име и презиме, колачиће и Податке о коришћењу.

Подаци о коришћењу

Подаци о томе како је Услугама приступљено и како су коришћене (Подаци о коришћењу) такође могу бити прикупљани. Подаци о коришћењу могу укључивати информације попут ИП адресе, тип претраживача, верзију претраживача, странице наших Услуга које сте посетили, време и датум Ваше посете, време проведено на страницама, идентификацију уређаја и остале дијагностичке податке.

Коришћење података

Биросервис.рс користи прикупљене податке у различите сврхе:

да обезбеди и одржава Услуге,
да Вас обавести о променама наших Услуга,
да Вам обезбеди учешће у интерактивним карактеристикама наших Услуга уколико то одлучите,
да обезбеди бригу и подршку потрошачима,
да обезбеди анализе или вредне информације како бисмо побољшали наше Услуге,
да надгледа коришћење Услуга,
да открије, спречи и обавести о техничким проблемима.

Пренос података

Ваши подаци, укључујући и приватне податке, могу бити пребачени и задржани на рачунаре ван Ваше државе где се закони о заштити података могу разликовати од оних у држави у којој живите. Уколико се налазите изван Србије и пристанете да поделите податке са нама, имајте на уму да се подаци, укључујући и личне податке пребацују и процесуирају у Србији. Ваш пристанак на овакву Политику приватности, праћен подношењем наведених података, сматра се пристанком на пренос података. Биросервис.рс ће предузети све неопходне кораке како би осигурали да се Ваши подаци третирају безбедно и у складу са Политиком приватности и никакав пренос личних података организацијама или државама неће се десити уколико не постоје адекватне контролне мере које осигуравају безбедност Ваших личних података.

Откривање података

Законски захтеви
Биросервис.рс може да открије Ваше личне податке у следећим случајевима:
-да би се испоштовала законска обавеза,
-да би заштитили и одбранили права или имовину биросервис.рс,
-да би се спречили или истражили могући проблеми са Услугама,
-да би се заштитила лична безбедност корисника Услуга или јавности,
-да би се заштитили од правне одговорности.

Безбедност података

Безбедност Ваших података нам је битна, но имајте на уму да ниједан начин преноса преко Интернета, ниједан начин електронског складиштења није 100% безбедан. Иако се трудимо да корстимо комерцијално прихватљива средства за заштиту Ваших личних података, не можемо гарантовати за њихову апсолутну безбедност.

Везе ка другим сајтовима

Наше Услуге могу садржати везе ка другим сајтовима којима ми не управљамо. Уколико кликнете на везу трећег лица, бићете пребачени на сајт трећег лица. Наша препорука је да прегледате Политику приватности сваког сајта који посећујете. Ми не контролишемо и не преузимамо одговорност за садржај, политику приватности или радње сајтова или услуга трећих лица.

Дечја приватност

Ми не прикупљамо свесно личне идентификационе информације особа млађих од 18 година. Уколико сте родитељ или старатељ и знате да су нам Ваша деца пружила приступ личним подацима, молимо Вас да ступите у контакт са нама. Уколико будемо свесни да смо прикупили личне податке деце без потврде родитељског одобрења, предузећемо неопходне кораке да уклонимо те податке са наших сервера.

Промена политике приватности

Можемо ажурирати нашу Политику приватности с времена на време. Обавестићемо Вас о свим променама тако што ћемо поставити нову Политику приватности на ову страницу. Послаћемо Вам е-маил и/или истакнути обавештење на нашим Услугама, пре него што промене ступе на снагу. Саветујемо Вас да повремено прегледате ову Политику приватности како бисте видели да ли има неких измена. Измене у овој Политици приватности ступају на снагу када су објављене на овој страници.

Контактирајте нас

Уколико имате било каква питања у вези са овом Политиком приватности, молимо Вас да ступите у контакт са нама:

Телефон: (015) 355 020
Имејл: info@biroservis.rs
Страница за контакт: www.biroservis.rs/kontakt