Skoči na sadržaj

Sparkom VP softversko rešenje

Pozovite za cenu

Sparkom VP je softversko rešenje za eFiskalizaciju koje, pored kase, tj. dela za kucanje MP računa, ima i mogućnost vođenja poslovanja. Pošli smo od ideje da korisnik dobije mogućnost celokupne kontrole, čime dobija kompletno rešenje koje će mu koristiti i u budućim zakonski propisanim izmenama.

Mogućnosti softvera

 • Otvaranje neograničenog broja šifara u svakom trenutku
 • Kucanje svih tipova maloprodajnog računa (promet-prodaja, avans-prodaja, refundacija-storniranje, predračun…)
 • Unos komitenata (pravna i fizička lica)
 • Klasifikacija artikala po kreiranim grupama i podgrupama
 • Backup podataka
 • Prikaz svih fiskalizovanih računa
 • Prikaz izveštaja prodaje za bilo koji period
 • Slanje i primanje eFaktura direktno iz programa
 • Kreiranje ulaznih dokumenata (kalkulacija, interna prijemnica, komisiona prijemnica…)
 • Kreiranje izlaznih dokumenata (račun-otpremnica, interna otpremnica, otpremnica…)
 • Kreiranje tipova dokumenata po Vašoj potrebi (početno stanje, radni nalog, otpis, povrat dobavljaču…)
 • Prikaz izveštaja (lager lista, kartica robe, promet artikala, dnevni promet, konto kartica…)
 • Plaćanja (unos izvoda iz banke, pojedinačna plaćanja)

Cenovnik

* Reprezentativni primer dat je na osnovu jednog prodajnog mesta. Za detaljnu ponudu namenjenu Vašem poslovnom modelu molimo Vas da nas kontaktirate.

Maloprodaja 11€ + pdv / mesečno

Maloprodaja podrazumeva paket koji se sastoji iz dva dela: Sparkom LPFR-a i e-kase. Paket sadrži sve neophodne delove za kucanje i fiskalizaciju svih vrsta računa, tipova transakcija i načina plaćanja. Takođe imate pregled izveštaja prodaje, presek stanja, dnevni i periodični izveštaj, izveštaj prodatih artikala, kao i prikaz svih fiskalizovanih računa.

Modul Dokumenti 5€ + pdv / mesečno

Modul dokumenata obuhvata veliki broj različitih dokumenata, broj kreiranih dokumenata nije i konačan, zato što naši korisnici u softveru imaju mogućnost da kreiraju neograničen broj dokumenta koja su im potrebna za poslovanje. Samo neki od dokumenata su: Kalkulacija, Račun, Predračun, Račun-otpremnica, Nivelacija, Otpremnica, Radni nalog, Knjižno odobrenje…

Modul Izveštaji 5€ + pdv / mesečno

Modul Izveštaji omogućava sagledavanje svih statističkih podataka poslovanja, robno i finansijski kroz vođenje lagera, promet artikala i magacina, praćenje zaduženja i razduženja komitenata putem konto kartice i otvorenih stavki, dnevnog prometa. Pratimo tržište i po potrebi dodajemo nove izveštaje.

Modul eFakture 7€ + pdv / mesečno

Za modul eFakture neophodno je posedovanje i modula dokumenti! Dokumenta koja se mogu primati i slati putem efaktura su Račun, Avansni račun, Knjižno odobrenje i Knjižno razduženje i samim tim podrazumevaju korišćenje i dokumenata. Besplatan je prijem eFaktura – NEMA OGRANIČENJA u broju poslatih eFaktura.

B2B – konekcija sa sajtom  10€ + pdv / mesečno

B2B – konekcija sa sajtom je modul koji omogućava povezivanje Sparkom VP softvera sa Vašim sajtom, direktno prosleđivanje kreiranih porudžbina, kao i dalje preusmeravanje istih na fiskalizaciju i obradu.

Modul Auto dokumenta 10€ + pdv / mesečno

Modul Auto dokumenta omogućava kreiranje i slanje velikog broja dokumenata u zadatim vremenskim intervalima. Dokumenta koja možete poslati su: račun, predračun, ponuda…

Online pristup 10€ + pdv / mesečno

Online pristup omogućava korišćenje softvera putem različitih uređaja i nezavisno od lokacije gde se nalazite. Korisnicima je uvek dostupan za rad i upravljanje poslovanja, bez ometanja rada u programu ostalih korisnika.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sparkom VP softversko rešenje“